Срокове и доставка

Доставката на поръчаните продукти се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. Rinaldi.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителят и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя. Rinaldi.bg си запазва правото да променя под-изпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка. Веднага след предаване на стоката на куриер, Rinaldi.bg се освобождава от риска, който се прехвърля върху клиента. Rinaldi.bg не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

При предаване на стоката клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявената поръчка, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Rinaldi.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Доставките на онлайн магазин Rinaldi.bg се извършват до 2 работни дни, в зависимост от зоната на населеното място (в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката). Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден.

Rinaldi.bg работи с куриерска фирма Speedy и Econt-съответно сроковете се определят от графика за посещение.

  • Поръчки направени до 13:00 часа обикновено се обработват и предават на куриер в същия работен ден.;
  • Поръчки направени след 13:00 часа се обработват на следващ работен ден.;

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това

При поръчки над 70 лева – Ние ще доставим Вашата поръчка БЕЗПЛАТНО

Работно време

Понеделник до Петък : 09:00 – 18:00 ч.
Почивни дни : Събота и Неделя

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА

Rinaldi.bg, Ви cъвeтвa в мoмeнтa нa пoлyчaвaнe на пpaтĸaтa да проверите зa eвeнтyaлни пoвpeди пpи тpaнcпopтиpaнeтo или зa нapyшeнa oпaĸoвĸa. Aĸo ycтaнoвите нecъoтвeтcтвиe, пoпълнете нa мяcтo Πpoтoĸoл зa peĸлaмaция, ĸaĸъвтo ĸypиepът e длъжeн дa ви пpeдocтaви. Kypиepът щe имa гpижaтa дa ни yвeдoми, a ниe щe ce cвъpжeм c вас, зa дa peшим зaeднo ĸaĸвo дa пpaвим. Πpoблeмитe oт пoдoбнo ecтecтвo ca гoлямa pядĸocт, нo e в нaш oбщ интepec дa бъдeм внимaтeлни.

❗️❗️❗️До всички клиенти на www.rinaldi.bg❗️Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, няма да работим до 29.03. Всички направени поръчки до тази дата, ще бъдат изпълнени в края на месеца без изключение! Телефонът ни за контакт 0890377793 ще бъде активен за всякакви консултации, въпроси и информация относно артикулите ни! Пазете се, бъдете здрави и ви благодарим, че сме заедно!!! ❤️❤️❤️